Onderhoud

Elk jaar vraagt je auto om een onderhoudsbeurt. Dit is absoluut noodzakelijk zodat je niet plotseling voor verrassingen komt te staan. Maar welk onderhoud kan je precies laten uitvoeren bij ons?

Grote beurt auto (incl. gratis APK-keuring)
Een grote onderhoudsbeurt geeft je een volledig inzicht in de technische staat van je auto. Bij een grote beurt lopen wij je auto na op meer dan 90 punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we de distributieriem, uitlaat en banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Bovendien krijg je bij onze grote onderhoudsbeurt een gratis APK-keuring. Zo kun je weer een tijd veilig vooruit.

Kosten onderhoudsbeurt 
Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud en het type en bouwjaar van je auto. Bij ons ben je verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door gecertificeerde monteurs. Neem contact op en ontvang direct een offerte op maat.

Kleine beurt auto (nu! incl. gratis APK)
Voorkom verrassingen door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Daarbij controleren wij je auto op meer dan 25 onderdelen. We checken bijvoorbeeld de verlichting, banden, remblokken en uitlaatsysteem. Ook verversen we de olie en ruitenvloeistof.

Merkonderhoud
Minstens zo goed als bij de dealer, maar dan scherper geprijsd. En met behoud van je fabrieksgarantie. Met onze ruime ervaring zijn wij specialist in onderhoud voor alle merken.

Airco-onderhoud auto
Om schimmels tegen te gaan en reparaties te voorkomen, is onderhoud van je airco belangrijk. Voor een complete onderhoudsbeurt € 99,50. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Overig onderhoud en reparaties
Geen volledige onderhoudsbeurt, wel controle op één of meer onderdelen? Of het nu gaat om het vervangen van de distributieriem of een controle op je remmen: neem contact met ons op via ons contactformulier. We maken direct een offerte op maat.

Carcheck nu voor € 15,-
Laat nu voor slechts € 15,- een carcheck uitvoeren. We controleren je auto met onze carcheck op tien cruciale punten:
1. Bandenprofiel
2. Schokdempers
3. Bandenspanning
4. Oliepeil
5. Koelvloeistof
6. Ruitenwissers / ruitenwisservloeistof
7. Remmen
8. Uitlaat
9. Accu
10. Lampen

Ook vullen we gratis vloeistoffen bij:
• Ruitenwisservloeistof
• Koelvloeistof
• Olie (max. 1 liter)

 

MAAK NU EEN AFSPRAAK of BEREKEN VOORAF JOUW KOSTEN