Onderhoudsafspraak maken

 1. 1
  Kies je onderhoud
 2. 2
  Je gegevens
 3. 3
  Plan je afspraak

Kies je onderhoud

Banden

Bandenwissel

Banden verwisselen van zomer- naar winterbanden en vice versa.

Uitlijnen

Uitlijnen is een specialisme waarbij de velgen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen.

Balanceren

� 18,50 per band - 4 banden

Onderhoud

APK

Tijdens een APK keuring bij Profile DBS wordt je auto nauwkeurig gecontroleerd op de verplichte onderdelen.

Mocht na de keuring blijken dat er reparatiepunten uitgevoerd moeten worden aan je auto, dan nemen wij te allen tijde eerst contact op en brengen wij een reeële offerte uit.

Kleine beurt

Tijdens een kleine beurt wordt je auto op onder andere ca. 20 vitale functies nauwkeurig onderzocht. Daarnaast wordt het oliefilter vervangen en de olie ververst. De prijs van een kleine beurt hangt af van het type auto waarin je rijdt. Als je een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave. Liever eerst een prijsindicatie? Neem dan contact op met filiaal.

Grote beurt (gratis APK)

Bij een grote beurt wordt je auto gecontroleerd op alle essentiële onderhoudspunten. Wij vervangen de filters en bougies en vullen de vloeistoffen bij. Uiteraard verversen we de olie. Bij een grote beurt kijken we ook of de distributieriem vervangen moet worden. De prijs van een grote beurt hangt af van het type auto waarin je rijdt. Als je een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave. Liever eerst een prijsindicatie? Neem dan contact op met ons filiaal.

Carcheck

Wij controleren alle essentiële onderdelen van je auto en letten daarbij extra op onderdelen die in de winter extra belangrijk zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan de accu, de verlichting, de ruitenwissers en het profiel van je banden.

Airco controle

Profile DBS raadt aan de airco één keer per jaar te laten controleren. Tijdens de controlebeurt wordt onder andere aandacht besteed aan het functioneren van de airco, het testen van de capaciteit, het controleren van de uitstroomtemperatuur, het visueel controleren op lekdichtheid en het controleren van de condenswaterafvoer en de elektrische aansluitingen in de motor. De controlebeurt is exclusief eventueel onderhoud. Indien gewenst kunnen de kosten van de onderhoudsbeurt opgevraagd worden.

Reparatie

Remmen (gratis controle)

Voor het vervangen van remblokken en schijven werkt Profile DBS uitsluitend met kwaliteitsmerken. Alleen dan ben je verzekerd van een veilig functionerend remsysteem.

Verlichting

In de winter zijn de dagen kort en is het geregeld slecht weer. Daarom is het belangrijk om in deze periode goed zicht te hebben en goed gezien te worden. Zorg dus dat de verlichting van je auto in orde is. Wij kunnen je verlichting controleren en, indien nodig, vervangen.

Electronica

Er zit steeds meer electronica in moderne auto's. Profile DBS is in staat uw auto uit te lezen en de meeste problemen te verhelpen

Overig

Alle overige werkzaamheden.

Geselecteerde service

Kies je onderhoud

 • Betaal bij jouw vestiging

Onze klanten
beoordelen
ons met een

8,5

  05-01-2017

  Robert

  Goede service voor een redelijke prijs

  05-12-2016

  Marianne

  U ziet ik ben een tevreden klant !

  05-12-2016

  E.

  zeer prettige ervaringen, vakkundig personeel, snelle service

  02-12-2016

  Rene

  Gewoon goed

  02-12-2016

  J.J.

  Altijd perfect geholpen, mijn bandenwissel altijd goed te regelen.
  Lekker koffie en choco

  02-12-2016

  Noud

  Behulpzaam, meedenkend, probleemoplossend. Proberen de kosten zo laag mogelijk te houden voor de klant.
  Ontbreekt soms aan voldoende technische kennis, waardoor de aangeboden reparatie niet leidt tot het oplossen van het probleem. (Dit laatste baseer ik op 2 ervaringen)

  01-12-2016

  Ilse

  Goed, snel, koffie terwijl je wacht

  28-11-2016

  Mirko

  Goede service, snel en efficient. Graag wat meer informatie vooraf als er afgeweken wordt van verwachte of afgesproken activiteiten.

  28-11-2016

  Antonio

  klantvriendelijkheid kan beter

  28-11-2016

  Prima.

  28-11-2016

  Annemarie

  Met name de klantvriendelijkheid laat te wensen over!

  27-11-2016

  Fred

  uitstekende dienstverlening

  24-11-2016

  Henk

  Afspraak maken gaat makkelijk, SMS herinnering van de afspraak en bandenwissel gaat altijd snel en correct

  23-11-2016

  Peter

  Snel

  23-11-2016

  Hans

  Service minded organisatie.

  22-11-2016

  Hans

  Het inplannen van een afspraak op de Profile site om banden te wisselen is traag en blijft vaak hangen. Hierdoor moet je een paar keer opnieuw beginnen. Als de afspraak uiteindelijk gelukt is loopt verder alles prima.

  15-11-2016

  bij het wisselen van zomer naar winterbanden was het ventiel lek van de winterband, kon gekijk door om deze te laten repareren.

KlantenVertellen Onafhankelijke klantbeoordelingen